Motorrijder onderuit op rotonde in Rijssen.

Rijssen – De hulpdiensten zijn maandag middag 26 septembe 2022 om 16:45 uur gealarmeed voor een ongeval op de kruising Wierdensestraat met de Reggesingel-N350. Ter plaatse bleek e een motorrijder door een onbekende oorzaak onderuit te zijn geraakt door het ongeval was de rechter rijstrook afgesloten vanuit Wierden naar Rijssen. De Gemeente Rijssen/Holten is ter plaatse gekomen om korrels op de benzine te gooien dat was gelekt. De motorrijder raakte niet gewond zijn motor moest worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.