Brandweer met spoed ter plaatse bij vreemde lucht in Woon-Zorgcentrum in Markelo.

Markelo – De hulpdiensten zijn maandag ochtend 26 september 2022 om 10:39 uur gealarmeerd voor een vreemde lucht aan de A. Ten Hovetstraat. Ter plaatse bleek er een vreemde lucht te zijn geroken in een appartement van het Woonzorgcentrum. De bewoners uit die vleugel zijn naar een andere vleugel gebracht in het Woonzorgcentrum. De brandweer heeft metingen gedaan en hebben geen hoge concentraties gemeten. De technische dienst van het woonzorgcentrum gaat zelf kijken waar het weg komt en verhelpen het probleem wanneer de bewoners hun eigen appartement weer in kunnen is niet bekend.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.