Vrouw door brandweer uit auto gehaald op N347 bij Hellendoorn. (Video)

Hellendoorn – De hulpdiensten zijn zondag ochtend 25 september 2022 om 06:06 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Ommerweg-N347. Ter plaatse bleek er auto rechtdoor te zijn gereden in een bocht naar links en is in de sloot gekomen daar een boom om ver gereden de auto is op de wortels tot stilstand gekomen. De brandweer is ter plaatse gekomen om de deur uit de auto te knippen om de vrouw zo recht mogelijk uit de auto te krijgen ze zat als passagier in de auto en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder haar man kwam met de schrik vrij. De auto moet door een bergingsbedrijf uit de sloot worden gehaald en moet worden afgesleept.

Foto’s News UNited/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.