Ongeval door afslaande auto op N35 bij Wierden.

Wierden – Wen afslaande auto veroorzaakte vanmorgen op de N35 terhoogte van de Westerveenweg een ongeval. Een inzittende van een auto moest in een ambulance gecontroleerd worden op verwondingen. Deze persoon hoefde na controle niet mee naar het ziekenhuis. Een auto en een busje liepen forse schade op.

Het ongeval gebeurde toen een automobilist afsloeg vanaf de N35 de Westerveenweg in. De automobiliste die achter deze auto reed remde tijdig, een daarop achteropkomend busje zag dat te laat en botste op zijn voorganger. De afslaande auto heeft waarschijnlijk niets gemerkt van de aanrijding en is door gereden. Salliant detail, afslaan is ter plaatse verboden. Waarschijnlijk is het daarom dat de bestuurder van het busje te laat opmerkte dat de auto’s voor hem afremden.

Foto’s News United/Bert Kamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.