Ongeval tussen auto en bedrijfsbus op N332 bij Raalte.

Raalte – De hulpdiensten zijn dinsdag ochtend 27 september 2022 om 08:55 uur gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Oosterenkweg met de Heetenseweg-N332. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een bedrijfsbus van de Gemeente Raalte. De auto wilde vanuit de Oosterenkweg de N332 op rijden en zag daarbij vanuit Raalte richting Heeten rijdende bedrijfsbus van de Gemeente Raalte over het hoofd de bestuurder van de Gemeente Raalte bus heeft nog geprobeerd om uit te wijken maar kon een aanrijding niet meer voorkomen en kwamen middel op de kruising N332 tot stilstand er staan aan beide kanten staan files door het ongeval. De politie regelt het verkeer om en om langs het ongeval tussen Heeten en Raalte. Beide voertuigen moeten door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.