Auto botst tegen boom bij Zuna Twee gewonden.

Zuna – Twee inzittenden van een personen auto zijn dinsdag vanavond 27 september 2022 zwaar gewond geraakt toen de auto waarin zij zaten uit de bocht vloog, zijwaarts tegen een boom botste en een verkeersbord omver reed. De twee inzittenden. een chauffeur en zijn passagier, raakten al gevolg van de klap met de boom bekneld in het wrak. De brandweer moet verschillende onderdelen van de auto knippen om bij de slachtoffers te kunnen komen. De slachtoffers zijn met onbekend letsel naar ziekenhuizen vervoerd. Een trauma arts is met een helikopter vanaf Leeuwarden ingevlogen. De arts heeft assistentie verleend bij het transport van het slachtoffer dat met een ambulance naar de Isakla kliniek in Zwolle is overgebracht. Het andere slachtoffer is met een ambulance naar Almelo of Hengelo vervoerd. Beide ambulances vertrokken met spoed naar de ziekenhuizen.

Rond 20:45 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ernstig ongeval op de Provinciale weg Zuna / N347. Ter plaatse aangekomen bleek dat het ging om de N347 / Kruising Boersingel en de Rijssensestraat in Nijverdal.

De weg blijft voorlopig afgesloten. De Via van de politie gaat ter plaatse onderzoek doen naar de oorzaak van de botsing. De auto zal met zware schade afgesleept moeten worden en is total loss.

Foto’s News United/Bert Kamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.