Een gewonde bij ongeval op beruchte kruising in Luttenberg. (Video)

Luttenberg – De hulpdiensten zijn woensdag middag 28 september 2022 om 16:52 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Bkikweg met de Hellendoornseweg. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een pickup en een auto van isolatiebedrijf Pluimers uit Rijssen. De pickup kwam vanuit de Blikweg en wilde de Hellendoornseweg oversteken en zag daarbij de auto van Pluimers isolatiebedrijf uit Rijssen van rechts over het hoofd de auto is in de slipgeraakt en bij een boerderij in de tuin tegen een bord tot stilstand gekomen. De brandweer heeft een deur uit de auto moeten knippen om de gewonde uit de auto te halen hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De politie regelt het verkeer op de kruising langs het ongeval. Een bergingsbedrijf moet de twee voertuigen afslepen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.