Vier gewonden bij ongeval op N346 bij Markelo. (Video)

Markelo – De hulpdiensten zijn zaterdag middag 1 oktober 2022 om 17:51 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Lochemseweg-N346. Ter plaatse bleek er een kop-Startbotsing te zijn gebeurd tussen een auto en een bedrijfsbus. De bedrijfsbus reed met een lage snelheid achter een tractor de auto bestuurder had dat te laat in de gaten en botst hard achterop de bedrijfsbus bij het ongeval zijn vier personen met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht het verkeer heeft flinke hinder door het ongeval tussen Lochem en Goor. Een bergingsbedrijf moet de auto en de bedrijfsbus afslepen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.