Auto total loss bij ongeval op A35 bij Almelo

Almelo – De hulpdiensten zijn maandag ochtend 3 oktober 2022 om 08:44 uur gealarmeerd voor een ongeval op de A35. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen twee auto’s. De achterste auto had te laat in de gaten dat de voorste auto afremde door de laagstaande zon waardoor hij op zijn voorganger botste bij het ongeval raakte niemand gewond wel is de achterste auto onherstelbaar beschadigd geraakt en moet door een bergingsbedrijf worden afgesleept. Het verkeer vanuit Borne Naar Almelo had weinig last van het ongeval alleen het afslaande verkeer vanuit de A35 naar de Hendriette Roland Holstlaan.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.