Ongeval tussen auto en vrachtwagen op de N36 bij Almelo.

Almelo – De hulpdiensten zijn maandag 3 oktober 2022 om 09:00 uur gealarmeerd voor een ongeval op de N36. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een vrachtwagen en een auto bij het rijstrook wisselen zijn ze met elkaar in botsing gekomen. De rechterrijstrook is afgesloten op de N36 vanuit Almelo naar de A35. De vrachtwagen chauffeur en de bestuurster van de auto komen met de schrik vrij. De auto is flinke beschadigd over de volle linkerzijkant en moet worden afgesleept door een bergingsbedrijf. De vrachtwagen kan met de schade rechts voor aan de cabine doorrijden.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.