Flinke schade aan auto’s bij ongeval op N741 bij Almelo.

Almelo – De hulpdiensten zijn maandag middag 3 oktober 2022 om 17:46 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Pastoor Ossestraat-N741. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen twee auto’s in een bocht kort voor de A35 tunnel een van de beide voertuigen is op de verkeerde weghelft terecht gekomen. Een bestuurder heeft de auto aan de kant weten te krijgen de andere auto is midden op de Pastoor Ossestraat-N741 tot stilstand gekomen het verkeer kan over een rijstrook vanuit Bornerbroek naar Almelo langs het ongeval rijden er staat wel een file vanuit Almelo naar Bornerbroek.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.