Lange tijd geen treinen tussen Rijssen en Deventer door ongeval bij Rijssen. (Video)

Rijssen – Prorail incidenten bestrijders zijn dinsdag avond 11 oktober 2022 om 20:25 uur gealarmeerd voor een aanrijding tussen een trein en een Object op de Holterstraatweg.

in eerste instantie stonden er twee dubbeldekker intercity treinen stil tussen Rijssen en Holten de trein vanuit Holten richting Rijssen vertrok na een tijdje de trein die vanuit Rijssen richting Holten reed had een aanrijding gehad die is later naar de overwegen Drostendijk gereden voor een inspectie wat die had geraakt stenen bleek later hoe de stenen op het spoor waren gekomen is niet bekend daar word onderzoek na gedaan. het treinverkeer heeft tot 22:00 uur stilgelegen tussen Rijssen en Deventer bij de overwegen Zanddijk, Keizersdijk, Drostendijk, Geskesdijk en de Rijssenseweg-N350 bleven de spoorbomen naar beneden aanbieden kanten van de N350 stonden files door verkeer die er niet langs kon Prorail was aanwezig voor de veiligheid.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.