Gewonde bij Frontale botsing op kruising in Nijverdal. (Video)

Nijverdal – De hulpdiensten zijn donderdag ochtend 13 oktober 2022 om 06:39 uur gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Baron Van Sternbachlaan met de N35. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een bedrijfsbus en een auto bij de verkeerslichten. De bedrijfsbus reed van Wierden naar Nijverdal en wilde links afslaan de auto reed vanuit Nijverdal richting Wierden op de kruising botste ze frontaal op elkaar de bestuurder van de auto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Op de N35 is de rechterrijstrook afgesloten. Op de Baron Van Sternbachlaan is het vak van links afgesloten vanuit de Baron Van Sternbachlaan de N35 op richting Haarle en het vak voor rechtdoor is afgesloten op de Baron Van Sternbachlaan om de N35 over te steken vanuit Wierden naar Nijverdal was het baanvak voor linksaf afgesloten van de N35 naar de Baron Van Sternbachlaan er staan files in beide richting op de N35. Beide voertuigen zijn met flinke schade afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.