Ongeval op Toerit A1 bij Holten.

Holten – De hulpdiensten zijn donderdag ochtend 13 oktober 2022 om 07:29 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Toerit van de A1. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een bedrijfsbus en een bestelbus op de kruising Toerit met de Parkeerplaats. De witte bestelbus wilde vanaf de parkeerplaats te Toerit oprijden en zag daarbij een bedrijfsbus op de toerit die van het tankstation over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond. De Toerit is even volledig afgesloten waardoor er een file staat op de Toerit en parkeerplaats beide voertuigen hebben zoveel schade opgelopen dat ze moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf de Vrouw die in de witte bestelbus zat en de twee andere mannen die in de bedrijfsbus zijn ongedeerd gebleven.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.