Ongeval tussen twee auto’s op N35 Tussen Nijverdal en Wierden.

Wierden – De hulpdiensten zijn donderdag ochtend 13 oktober 2022 om 11:12 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N35. Ter plaatse bleek er een kop-staartbotsing te zijn gebeurd tussen twee auto’s de auto’s reden vanuit Nijverdal richting Wierden plotseling werd er geremd de bestuurster van de achterste auto had zag het laat en botst achterop haar voorgangster er raakte niemand gewond bij het ongeval beide bestuursters zijn wel door ambulance personeel gecontroleerd. Er staat een file van 1 kilometer vanuit Nijverdal richting Wierden en 5 minuten extra reistijd beide auto’s moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.