Postbezorgster op fiets aangereden door auto in Nijverdal. (Video)

Nijverdal – De hulpdiensten zijn dinsdag middag 11 oktober 2022 om 15:12 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Rijssensestraat met de Nijkerkendijk. Ter plaatse bleek er een postbezorgster op een fiets te zijn aangereden door een auto. De Rijssensestraat is even afgesloten om hulpdiensten een veilige werkomgeving te geven. De postbezorgster zal met onbekend letsel naar het ziekenhuis worden overgebracht. De bestuurster van de auto kan met de lichte schade aan de voorkant verder rijden.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.