Files door ongeval op Toerit A35 bij Almelo. (Video)

Almelo – De hulpdiensten zijn dinsdag ochtend 11 oktober 2022 om 08:32 uur gealarmeerd voor een ongeval op de A35. Ter plaatse bleek er een kop-staartbotsing te zijn gebeurd tussen twee auto op de toerit Vanaf de Hendriette Roland Holstlaan naar de A35 richting knooppunt Azelo door het ongeval stond er lange op de toerit en Henriette Roland Holstlaan ook op de A35 vanuit Wierden richting Almelo staat een korte file door het ongeval er raakte niemand gewond. De achterste auto moet door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.