Fietsster gewond bij ongeval met bedrijfsbus in Nijverdal.

Nijverdal – De hulpdiensten zijn maandag ochtend 10 oktober 2022 om 07:17 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Van Den Bergsweg. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een bedrijfsbus en een fietsster. De bedrijfsbus en de fietser kwamen achter elkaar aan de wilde linksafslaan naar een bedrijf dat had de bedrijfsbus bestuurder niet gezien waarop er een aanrijding ontstond. Een rijstrook is afgesloten op de Van Den Bergsweg op het industrieterrein het verkeer moest zelf om en om langs het ongeval zien te komen. De fietsster is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De bedrijfsbus heeft schade aan de voorruit spatbord en bumper en mag er nog mee verder rijden.

Foto’s News United/Jan Willem Klein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.