Loslopende hond aangereden op A1 bij Bornerbroek en is overleden.

Bornerbroek – De hulpdiensten zijn zaterdag middag 8 oktober 2022 om 12:41 uur gealarmeerd voor een ongeval op de A1. Ter plaatse bleek er een bestuurster een zwarte grote hond te hebben aangereden op de middelste rijstrook met 100 kilometer per uur de hond heeft de aanrijding niet overleefd daar komt een dierenambulance voor. Eerst waren er twee rijstroken afgesloten de linker en de middelste er stond een file van 3,1 kilometer en 14 minuten extra reistijd vanuit Enter naar Knooppunt Azelo. De auto heeft flinke schade opgelopen en moet door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.