Treinverkeer en N350 lange tijd afgesloten door ongeval bij Holten. (Video)

Holten – De hulpdiensten zijn vrijdag avond 7 oktober 2022 om 23:45 uur gealarmeed voor een spoorongeval op de Rijssenseweg-N350. Ter plaatse bleek er een sprintertrein een aanrijding te hebben gehad ter hoogte van de Veenweg de trein reed vanuit Rijssen naar het station in Holten en had een klap gevoeld van de andere kant vanuit Holten naar Rijssen reed een intercity die kwam precies op de overweg Rijssenseweg-N350 tot stilstand en daar achter kwam er nog een sprinter tot stilstand die vanuit Holten naar Rijssen wilde rijden. Trein personeel had bloed aan de voorkant van de Sprintertrein aangetroffen en wisten niet wat er was een spoed ambulance die eignlijk voor een melding naar Rijssen onderweg was kom er ook niet langs toen iemand van het trein personeel naar de ambulance kwam lopen en zij dat er bloed was aangetroffen aan een trein heeft de ambulance de politie gewaarschuwd en de meldkamer heeft de brandweer ook voor de zekerheid gealarmeerd samen hebben onderzoek gedaan en kwamen tot de concusie dat de sprintertrein een Ree was aangereden die het ongeval niet had overleefd het treinverkeer lag vanaf 23:45 tot 01:00 uur stil ook was de Rijssenseweg-N350 geblokkeerd automobilisten moest omrijden ook bleven de overwegbomen op de Reebokkenweg dicht zitten.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.