Bestelbus met meerdere dan toegestaan tegen vangrail op A35 bij Borne.

Borne – De hulpdiensten zijn vrijdag avond 7 oktober 2022 om 20:43 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A35. Ter plaatse bleek er een bestelbus een Renault Kangoo in de slip te zijn geraakt en is tegen de midden vangrail tot stilstand gekomen. normaal is er plaats voor twee personen in de bestelbus nu zaten er zes personen in de bestelbus er raakte niemand gewond bij het ongeval e waren twee rijstroken afgesloten vanuit Borne naar Almelo er stond een file vanuit op de A35 vanuit Hengelo richting Borne van 1,5 kilomter en 8 minuten extra reistijd. De flink beschadigde bestelbus is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.