Brand en Gaslek in flat in Rijssen.

Rijssen – De hulpdiensten zijn donderdag middag 6 oktober 2022 om 13:07 uur opgeroepen voor een woningbrand aan de Verlengde Oranjestraat bij het flatgebouw “OranjeStaete”. Ter plaatse bleek er een brand en een gaslekkage te zijn ontstaan in een appartement van de flat. De brand was zelf al geblust voor dat de brandweer aankwam. De brandweer heeft een nacontrole gedaan. De situatie is ondercontrole. Of er mensen zijn ontruimd in de flat kon de brandweer niet zeggen. Er moet wel een monteur komen voor het gaslekkage.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.