Gewonde bij ongeval tussen Taxibus en scooter op bekende kruising in Rijssen.

Rijssen – De hulpdiensten zijn donderdag ochtend 6 oktober 2022 om 07:46 uur gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Keizersdijk met de Holterstaatweg-N350. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een Taxibus met daar in meerdere kinderen en een scooter. De Taxibus wilde vanuit de parallelweg langs de N350 links afslaan om de N350 op te rijden maar zag daarbij een tegenligger een scooter bestuurder vanuit Holten naar Rijssen over het hoofd. De scooter bestuurder werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.