Gewonde bij ongeval op kruising in Goor.

Goor – De hulpdiensten zijn woensdag ochtend 5 oktober 2022 om 07:01 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Zomerweg met de afrit N347. Ter plaatse bleek er een auto achterop een bedrijfsbus te zijn gebotst door een onbekende oorzaak. De afrit van de N347 naar de Zomerweg is afgesloten vanuit de rijrichting Enter naar Goor. De bestuurster van de auto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht haar auto is door een bergingsbedrijf afgesleept. De bedrijfsbus kan met de schade aan de achter kant doorrijden.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.