Weer ongeval op beruchte kruising in Vriezenveen. (Video)

Vriezenveen – De hulpdiensten zijn woensdag middag 19 oktober 2022 om 13:53 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Oostermaatweg met de Horstweg. Ter plaatse bleek er weer een ongeval te zijn tussen twee auto’s een auto de grijze auto wilde vanuit de Horstweg de Oostermaatweg oprijden en zag daarbij de zwarte auto die op de Oostermaatweg reed over het hoofd die kwam in de sloot tot stilstand. Er raakte niemand gewond bij het ongeval. Een koe is door het ongeval in de sloot beland die stond volgens de politie te kijken en verstapte zicht en belande in de sloot. De boer heeft zelf met drie personen en een shovel de koe uit de sloot gehaald maar heeft er verder niks aan overgehouden.

Beide auto’s moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf met flinke schade.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.