Ongeval tussen auto en bedrijfsbus in Nijverdal.

Nijverdal – De hulpdiensten zijn donderdag ochtend 20 oktober 2022 gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Industrieweg met de Burgermeester H. Boersingel-N347. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een bedrijfsbus en een auto. De bestuurder van de bedrijfsbus wilde vanuit de Industrieweg de Burgermeester H. Boersingel-N347 oprijden en zag daarbij een auto met daar in een bestuurster van links op de Burgermeester H. Boersingel-N347 over het waardoor er een ongeval ontstond door kwam de auto tegen een bord tot stilstand aan de over kant van de weg. De bestuurster van de auto en de bestuurder van de bedrijfsbus kwamen met de schrik vrij. Een rijstrook was afgesloten door het ongeval vanuit Rijssen richting Nijverdal het verkeer kon met een aangepaste snelheid over het vak van linksaf langs het ongeval rijden. Een bergingsbedrijf heeft de twee voertuigen afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.