Ongeval tussen Oldtimer Ford Mustang en auto op N348 bij Deventer.

Deventer – De hulpdiensten zijn zondag middag 23 oktobe 2022 om 12:39 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Deventerweg-N348. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd bij de verkeerslichten tussen een oldtimer Ford Mustang uit 1968 en een Volvo. Er zijn twee rijstroken afgesloten op de Afrit van de A1 vanuit Deventer richting Epse dat verkeer moeten even omrijden via Deventer. Er is een rijstrook afgesloten van de oprit vanaf N348 de A1 op richting Bathmen. Er zijn meerdere mensen in de ambulance gecontroleerd niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. In de witte auto zaten vier personen en in de Oldtimer Ford alleen de bestuurder. Beide auto’s moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.