Grote Brand in Nijverdal. (Video)

Nijverdal – De hulpdiensten zijn maandag middag 24 oktober 2022 om 14:55 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Grotestraat. Ter plaatse bleek er een flinke brand te woeden in een flat het hele gebouw staat onder de zwarte rook. Er komt veel volk kijken die worden op afstand gehouden de politie trekt over linten.

Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend. De brandweer wis het konijn Rex van de buren, en de kat van de bewoner te redden. Niemand liep letsel op maar de flatwoning liep enorme schade op. Ook de rest van de woningen liepen rookschade op. Tis nog niet bekendheid de mensen terug kunnen vanavond. Woningstichting staat de bewoners bij op dit moment.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.