Bakwagenbus botst tegen spoorbrug en kantelt bij Almelo.

Almelo – De hulpdiensten zijn maandag middag 24 oktober 2022 om 17:46 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Schuilenburgerlaan. Ter plaatse bleek er een bakwagen bus die veel te hoog is tegen de spoorbrug te zijn gebotst en ligt voor de helft gekanteld onder de spoorbrug. De brandweer is er aan te pas gekomen omdat de inzittende niet zelf uit de bakwagenbus konden komen ze zijn door ambulance personeel gecontroleerd maar hoeven niet mee naar het ziekenhuis. De schuilenburglaan is voorlopig afgesloten er moeten twee bergingswagen aan te pas komen om de bakwagenbus onder de spoorbrug weg te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.