Gaslek in Goor, Brandweer en Cogas ter plaatse.

Goor – de brandweer is maandag avond 24 oktober 2022 om 22:44 uur gealarmeerd voor een gaslek aan de Nieuwenkampsmaten. Ter plaatse bleek er een gas achtige vreemde lucht te zijn geroken door een beveiliger binnen in het gebouw van een bedrijf. De brandweer is ter plaatse met twee ovd’s en een tankautospuit ze hebben binnen metingen gedaan maar meten niks Netbeheerder Cogas is ter plaatse gekomen en meet een beetje gas die zijn buiten in de tuin aan het spitten geweest zij gaan op onderzoek uit waar het vandaag komt maar hebben geen idee waar de lek zit.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.