Auto botst tegen dikke metalenpaal op kruising in Goor.

Goor – De hulpdiensten zijn dinsdag nacht 25 oktober 2022 om 00:44 uur gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Deldensestraat met de N347. Ter plaatse bleek er een bestuurder uit de bocht te zijn gevlogen die rechtsaf wilde slaan vanuit de N347 de Deldensestraat op rijden en raakte in de slip en botst tegen een dikke paal van de verkeerslichten en lantarenpaal daar hangen ook nog een paar verlichte plaatsnaam borden aan. De rijstrook voor rechtdoor vanuit Rijksweg-N346 naar de Deldensestraat was even afgesloten en het baanvak voor linksaf vanuit de N347 naar de Deldensestraat en het vak voor rechtdoor was afgesloten vanuit de N347 naar de Rondweg-N346. De bestuurder komt er zonder kleerscheuren vanaf zijn auto raakte flinke beschadigd en moest worden afgesleept door een bergingsbedrijf. De paal heeft verder geen schade opgelopen alle borden branden nog de verkeerslichten werken nog en de straat verlichting ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.