Ongeval tussen twee voertuigen op de N752 bij Rijssen.

Rijssen – De hulpdiensten zijn dinsdag middag 25 oktober 2022 om 14:26 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising A.H Ter Horstlaan. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een bakwagenbus en een terreinwagen op de kruising. De bestuurder van de terreinwagen word door ambulance personeel onderzocht. Het verkeer werd eerst door twee weginspecteur van de Provincie Overijssel langs het ongeval geleid inmiddels is de ambulance op het terrein van schwarzwald gezet en is de weg weer vrij. Beide voertuigen zullen door een bergingsbedrijf moeten worden afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.