Asbest verdacht materiaal in speeltuin blijkt geen asbest te zijn in Borne.

Borne – afgelopen weekend hebben onbekenden afval gedumpt in een speeltuin op de kruising Nijverheidsstraat met de Textielstraat omdat het om Asbest verdacht materiaal gaat heeft de Gemeente Borne uit Voorzorg hekken en asbest lint laten plaatsen het asbest verdachte afval word onderzocht of het ook echt om asbest gaat als het wel om asbest gaat word het zo snelmogelijk opgeruimt. hoe lang de speeltuin afgesloten blijft is niet bekend. Vandaag was het onderzoek afgerond er bleek geen asbest tussen het gedumpte afval te zitten en is opgeruimd.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.