Ongeval op Portlanderdijk bij Schoonheten.

SchoonHeeten – De hulpdiensten zijn vrijdag ochtend 28 oktober 2022 om 05:39 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Portlanderdijk. Ter plaatse bleek er een auto in een bocht naar links rechtdoor te zijn gereden en is tegen een boom te zijn gereden en vermoedelijk tegen een paar dikke houtenpalen die in de berm liggen. De oorzaak van het ongeval kon de politie niks zeggen. De bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De auto is met schade afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.