Fietser gewond bij ongeval met paard in Enter.

Enter – De hulpdiensten zijn zaterdag ochtend 5 november 2022 om 11:43 uur gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de Leijerweerdsdijk. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een ruiter en een fietser. Een groepje ruiters was in de onverharde weg aan het lopen in een wal waren ze aan het zagen een paard van paarden uit de groep schrik van de motorzaag en en stapte op zij en kwam tegen de fietser aan. De fietser een man op leeftijd is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht in Almelo.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.