Auto slaat over de kop bij Markelo.

Markelo – De hulpdiensten zijn zaterdag middag 5 novembe 2022 om 17:50 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op het Hogedijk. Ter plaatse bleek er een auto bestuurder de macht over het stuur te zijn verloren voor een bocht naar links en is links en rechts in de berm gekomen en is uit eindelijk op de kop in de berm tot stilstand gekomen. De bestuurder hoefde niet met de ambulance mee naar het ziekenhuis maar gaat wel met de politie mee omdat ze vermoeden dat de man te veel heeft gedronken word hij naar het politiebureau gebracht en mag hij een blaastest doen. De auto zal met flinke schade door een bergingsbedrijf moeten worden afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.