Ernstig ongeval bij Lochem. (Video)

Lochem – De hulpdiensten zijn zaterdag avond 5 november 2022 om 21:04 uur gealarmeed voor een ongeval met letsel aan de Wengersteeg. Ter plaatse bleek er in een slinger een auto tegen een boom te zijn gebotst. bewoners van een boerderij hoorde een harde klap en zijn gaan kijken en troffen een auto aan die hard tegen een boom was gebotst en hebben direcht de hulpdiensten gealarmeerd. De brandweer heeft de auto moeten knippen om de bestuurder uit de auto te krijgen. Er is ook een traumahelikopter gealarmeerd en is in een weiland geland bij het ongeval. De bestuurder is buitenbewust zijn met spoed naar het ziekenhuis ovegebracht de Trauma arts is met de ambulance meergegaan. De Verkeersongevallenanayse heeft ter plaatse onderzoek gedaan de Wengersteeg is tot na verwachting 00:00 uur afgesloten. daarna zal de auto door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.