Fietser gewond bij ongeval met auto in Almelo.

Almelo – De hulpdiensten zijn dinsdag ochtend 15 november 2022 om 08:42 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising De Houtsnip met de Leemslagenweg. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een fietser. De fietser wilde vanuit De Houtsnip de Leemslagenweg oversteken en zag daarbij een auto over het hoofd. De fietser is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De auto heeft links voor schade en ook de fiets heeft schade opgelopen. Het verkeer op de Leemslagenweg had even last van het ongeval.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.