Zeer Grote Brand in Woonzorgcentrum in Hellendoorn.

Hellendoorn – De hulpdiensten zijn zondag avond 13 november 2022 om 18:31 uur automatische brandalam aan de Sanatoriumlaan. Ter plaatse bleek er een flinke brand te zijn uitgebroken en schaalde de brandweer op naar een brand gezondheidszorg en er werd zelf opgeschaald naar een Zeer Grote Brand Grip 1 het hele woonzorgcentrum is ontruimd. De brandweer heeft een persoon uit het pand gered en word naa het ziekenhuis overgabracht. De brand gaat gepaard met veel rook ontwikkeling er is ook een traumahelikopter geland bij het woonzorgcentrum.

Foto’s News United/Dick Olthof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.