Schoorsteenbrand in rietgedekte woonboerderij in Rijssen.

Rijssen – De hulpdiensten zijn zondag middag 13 november 2022 om 15:27 uur gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Holterstraatweg. Ter plaatse bleek er een schoorsteenbrand te zijn uitgebroken in een rietgedekte woonboerderij. De buren hebben de schoorsteenbrand ontdekt en hebben de brandweer gebeld. Bij aankomst van de brandweer kwam er nog veel rook uit de schoorsteen op het moment dat de schoorsteenbrand uitbrak was de bewoner niet thuis bij het vegen van de schuursteen kwam er veel as vrij.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.