Schoorsteenbrand in Enter.

Enter – De hulpdiensten zijn zondag ochtend 13 novembe 2022 om 12:35 uur gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Stationsweg. Ter plaatse bleek er daadwerkelijk een schoorsteenbrand te woeden in een vrijstaande woning. De brandweer van Rijssen is met een hoogwerker ter plaatse gekomen om de schoorsteen te vegen met behulp van de hoogwerker en Ramoneur in de woning staat rook en zal door de brandweer geventileerd moeten worden. De woning heeft door de snelle inzet van de brandweer geen schade opgelopen.  De Stationsweg is volledig afgesloten.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.