Gewonde bij ongeval tussen auto met aanhanger en brommer bij Rijssen.

Rijssen – De hulpdiensten zijn maandag middag 21 november 2022 om 15:08 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Nijverheidsstraat. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een brommer en een auto met aanhanger. De brommer bestuurder zag bij het weg rijden vanaf een bedrijf een auto met daar achter een aanhanger op de Nijverheidsstraat over het hoofd en botst tegen de zijkant van de auto. De Nijverheidsstraat is afgesloten. De brommer bestuurder is met spoed met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.