Auto zwaar beschadigd door brand in Hellendoorn.

Hellendoorn – De hulpdiensten zijn maandag middag 21 november 2022 om 15:39 uur gealarmeerd voor een autobrand aan de Schuilenburgerweg. Ter plaatse bleek er een auto onder het rijden in brand te zijn gevlogen de bestuurster heeft de auto nog veilig op een parkeerplaats kunnen zetten langs de weg bij aankomst van de brandweer stond de auto al volledig in brand aan de voorkant. De bestuurster heeft oprijd de auto kunnen verlaten. De Schuilenburgerweg is afgesloten. De zwaar beschadigde auto zal na de bluswerkzaamheden moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.