Ongeval tussen bedrijfsbus en auto op kruising in Nijverdal.

Nijverdal – De hulpdiensten zijn maandag middag 21 november 2022 om 16:30 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Hoge Dijk met de Kerkstraat. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een bedrijfsbus. Het verkeer heeft veel last van het ongeval op het Hoge Dijkje en de Kerkstraat. De bedrijfbus reed op de Wilhelminastraat en wilde de Kerkstraat oversteken naar het Hoge Dijkje de auto die op de Kerkstraat reed zag de bedrijfsbus van echts over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond. in de auto zat een vrouw en een kind en in de bedrijfsbus zat alleen een bestuurder niemand raakte gewond.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.