Ongeval tussen auto en scooter in Almelo.

Almelo – De hulpdiensten zijn maandag ochtend 28 november 2022 om 08:24 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Broekerheide met de Twentelaan. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een scooter en een auto. De auto had op het fietspad langs de Broekerheide een scooter bestuurster over het hoofd gezien waardoor er een aanrijding ontstond. De scooter bestuurster is door ambulance personeel gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het verkeer op de Broekerheide er stond een file op de Broekerheide en Hendriette Roland Holstlaan door het ongeval. De scooter heeft flinke schade opgelopen de auto heeft een paar deuken opgelopen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.