Ernstig ongeval tussen auto en vrachtwagen op N347 bij Enter. (Video)

Enter – De hulpdiensten zijn maandag avond 28 november 2022 om 18:12 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N347. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een vrachtwagen en een auto in de mist en motregen of dat een rol heeft gespeeld bij het ongeval is niet bekend. De N347 is afgesloten vanuit de A1 bij Enter richting Goor. De oorzaak van het ongeval is onbekend daarom komt de verkeersongevallenanalyse ter plaatse onderzoek doen de N347 blijft de eerste paar uur dicht. Er is een persoon de automobilist met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

De vrachtwagen is geladen met zoet aardappels die heeft twee lekke banden. De chauffeur word meegenomen door de politie voor een verhoor. De zwaar beschadigde auto zal na het onderzoek door een bergingsbedrijf moeten worden afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.