Auto botst tegen boom op N346 bij Lochem.

Lochem – De hulpdiensten zijn maandag avond 28 novembe 2022 om 22:18 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Goorseweg-N346. Ter plaatse bleek er een auto door een onbekende oorzaak tegen een boom te zijn gebotst. De bestuurder reed vanuit Lochem richting Markelo voor de melkfabriek van FrieslandCampina is die tegen een boom gebotst en is 180 graden gedraaid en staat met de neus de richting op waar die vandaan kwam. De bestuurder is door ambulance personeel gecontroleerd maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis. De politie leid het verkeer om en om langs het ongeval. Een bergingsbedrijf moet de zwaar beschadigde afslepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.