Mountainbiker Ernstig gewond bij ongeval met bedrijfsbus in Enter. (Video)

Enter – De hulpdiensten zijn dinsdag middag 29 november 2022 om 13:57 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Ypeloschoolweg. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een bedrijfsbus van een parketbezorger en een fietser een mountainbiker. De Ypeloschoolweg blijft de eerste paar uur afgesloten de verkeersongevallenanalyse komt ter plaatse onderzoek doen. De mountainbiker is ernstig gewond geraakt en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht in Enschede.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.