Brandweer rukt uit voor woningbrand in Haarle Gem Hellendoorn.

Haarle – De hulpdiensten zijn dinsdag middag 29 november 2022 om 17:03 uur gealarmeerd voor een keukenbrand aan de A.T.L Hasselbachweg. Ter plaatse bleek er een electro motor van de afzuigkap te zijn doorgebrand. De brandweer van Hellendoorn en Luttenberg zijn ter plaatse met de politie. De brandweer heeft een alles gecontroleerd maar hoefde niet te blussen wel was er straks van stank in de woning die zijn ze nu aan het ventileren met de overdruk ventilator. De A.T.L Hasselbachweg is afgesloten.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.