Kettingbotsing op N347 bij Goor. (Video)

Goor – De hulpdiensten zijn woensdag middag 30 november 2022 om 17:29 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N347. Ter plaatse bleek er een kettingbotsing te zijn gebeurd tussen drie auto’s twee van de drie moeten met zware schade worden afgesleept. Er zijn meerdere personen in de ambulance gecontroleerd niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Er staat een flinke file vanuit Enter richting Goor van van 1,1 kilometer en 7 minuten extra reistijd ook vanuit Goor richting Enter staat er een file het verkeer word om en om langs het ongeval geleid door de politie.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.